top of page

Na lyžovačku do Německa, Rakouska nebo Itálie? Proč ne...

Zimní sezóna je v plném proudu a lyžařské výpravy do malebných alpských středisek lákají všechny milovníky bílé stopy. Není nutné, aby se vaše touha po horském dobrodružství omezila jen na snění. S našimi/vašimi goučky získáte flexibilitu, pohodlí, cenovou dostupnost a jednoduše vás dopraví až pod samotné alpské vrcholky. Dali jsme dohromady pár tipů, tak mrkněte...


 

TIP: Lyžařská střediska, která máme z Českých Budějovic na dosah

 

Mitterdorf je ideální destinací pro začínající lyžaře, kteří chtějí maximálně využít každou minutu na svahu. Ve středisku najdete nejen upravené sjezdovky, ale na své si přijdou i milovníci běžek, sáněk a pěší turistiky. Tak si dopřejte rychlý útěk z města a užijte si den naplno.


Skvělá volba pro všechny, kteří hledají perfektní podmínky blízko českých hranic. Za necelé dvě hodiny jízdy se ocitnete na atraktivních rakouských svazích a okouzlí vás široké sjezdovky.


Hinterstoder vás osloví svou přírodní krásou a špičkovými službami. Nabízí rozmanité terény pro lyžaře všech úrovní a je známý svými panoramatickými výhledy na okolní vrcholky Alp. Užijte si parádní dobrodružství a připravte se na nezapomenutelné zážitky na sjezdovkách... :)

 

TIP: Alpská střediska na dosah z Českých Budějovic, kam můžete vyrazit třeba na prodloužený víkend nebo jarní prázdniny

 

Riesneralm je skvostem regionu, kde si užijete lyžování bez davů s výhledy na nádherné alpské vrcholy. Pokud hledáte klidnější prostředí, je toto středisko pro vás.


Schladming, domov prestižních světových pohárů, láká na dokonale upravené sjezdovky a noční lyžování. Užijte si parádní adrenalin díky světově proslulým sjezdovkám...


Lyžařské středisko Kronplatz, známé jako "Plan de Corones", se pyšní širokou nabídkou sjezdovek pro lyžaře všech úrovní, od začátečníků až po zkušené slalomáře, a je to právem koruna lyžařského regionu Jižního Tyrolska. Pokud toužíte po italském slunci a perfektních sjezdovkách, Kronplatz je tou pravou volbou. Moderní vleky, dobře upravené sjezdovky a impozantní panoramatické výhledy na Dolomity zaručují bezkonkurenční lyžařský zážitek. Navíc, Kronplatz není jenom o lyžování – nabízí i široké možnosti pro snowboarding, sáňkování a zimní turistiku, což z něj činí ideální destinaci pro kompletní zimní dovolenou.

 

 

Šťastnou cestu!

Vaše parta z GoDrive 🚘



  



112 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page