top of page

5x elektroskútr v ulicích ČB

Aktualizováno: 24. 5. 2023


Ted, Mia, Bart, Eda a Zoe. Pět e-skútrů, které si od dubna můžete kdykoliv půjčit v českobudějovických ulicích. Jízda na elektroskútru je velmi jednoduchá a zvládne ji s trochou opatrnosti kdokoli s řidičským průkazem skupiny B.


Sdílení elektroskútrů
Sdílení elektroskútrů

Minimální doba výpůjčky je 15 minut za 30 Kč, poté je půjčovné účtováno tarifem 2 Kč / min. Cena za ujetý kilometr je 1,50 Kč.


Jsme hrdí na to, že se nám povedlo posunout naší službu zase o kousek dál a máte tak možnost si online v jedné aplikaci booknout auto i elektroskútr 24/7. Vše ovládáte jednoduše pomocí svého mobilního mobilního telefonu.


A jak to vlastně funguje? Otevřete si aplikaci, zarezervujete skútr, potvrdíte, stisknete tlačítko otevři kufr (v boxu najdete, podrobný manuál, 2 přilby, desinfekční sprej, lékárničku...), nasadíte helmu, uzavřete box a poté už nastartujete skútr stisknutím tlačítka start. Díky propojení vozidla s aplikací jste během minuty bez klíčku připraveni vyrazit na cestu. Jízdu ukončíte stejným způsobem, pouze tlačítky v aplikaci, vrátíte helmu a dokončíte výpůjčku.


Je možné využít i zvýhodněné balíčky? Kde můžu skútr parkovat? Jak se skútr ovládá? Všechny informace najde zde.


Sdílené skútry v Českých Budějovicích
Sdílené skútry v Českých Budějovicích

Víte, že České Budějovice jsou po Praze druhé město v České republice, kde si můžete půjčit sdílené kolo, koloběžku, auto a nově i e-skútr? Více se dozvíte v reportáži od Českého rozhlasu ČB - Zprávy z jižních Čech.









Chcete se na jízdu na elektroskútru nechat zaškolit? O termín si můžete napsat klidně už dnes na info@godrive.cz.



37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page